2014. december 2., kedd

Op3ndott, a Tesco okosodott

Ha nem elég nekünk a sok finest, és a szines termék, hát itt egy új csoda az Op3ndott. A Tesco saját márkás okostelefonja, táblagépe és fitness karórája árasztotta el a boltok polcait természetesen így karácsony előtt. Lássuk be, ötletnek nem rossz, az időzítés pont jó. 





Az Op3ndott mobil 4.4 Kitkat operációs rendszerével, 4,5 colos QHD kijelzőjével 1,3 GHZ-es processzorjával 5 megapixeles hát és 2 megapixeles előlapi kamerájával, 1GB RAMjával, valamint a belső 8 gigabájt méretével 29 990 Ftért lesz hűséges társ a mindennapokban. Középkatégória alsó szegmensében megállja  a helyét, ár-érték arányban tökéletes választás. ( Főleg dual SIM kategóriában)  A telefont Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban forgalmazzák.


Az egészségtudatos fogyasztókra is gondoltak az okoskarkötővel, amellyel saját edzésprogramot alakíthatnak ki, illetve személyes trénerek edzésterveit alkalmazva mozoghatnak.A programban négy ismert hazai személyiség, Péter Szabó Szilvia, Király Viktor, Dukai Regina és Szabó Zsófi vesz részt. Figyelheted a napi kalóriabeviteled, és a fitbandnek nevezett okosságtól várhatod a nagy fogyást. A marketingje nagyon jó, elhízás első jeleiről, egészségügyi problémákról olvashatsz, és melyik nő nem érezte még magát elhízva. ClubCard tulajdonosok most 9000 Ft-ért beszerezhetik, egyébként 17 990 Ft-ért színes karperecek közül válogathatsz. Vetélytársa lehet a Samsung Gear Fit, bár igaz az csak Samsung készülékekkel kompatibilis, és ára használtan jelenleg 30 000 Ft körül mozog. (Igaz, tudása is erősebb)


Az ász a trióban az Op3ndott táblagép 7,85" kijelzőjével. Vékony és könnyű fekete illetve bronz színben kapható. Az Intel proccesszor hajtja őt is, akár csak a mobiltelefont. Fogásra prémium érzetet ad, belső értékeit tekintve a memóriája elég kevés. 4 GB tárhelyet kaptunk. Alap felhasználásra, gondolok itt internetezésre, emailezésre, közösségi oldalak használtára és zenehallgatásra tökéletesen alkalmas. 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése